Spring til indhold

Tyrkisk Adana Kebab

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Tyrkisk
Køkken Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Oksekød
  • 2 tsk Spidskommen
  • 3 tsk Salt
  • 4 tsk Sumak
  • 2 fed Hvidløg
  • 3 tsk Chillipulver (eventuelt chiliflager eller Cayennepeber)
  • 1/2 dl Vand

Sådan gør du
 

  • Rør kødet grundigt med salt.
  • Bland de resterende ingredienser i og rør grundigt.
  • Lad blandingen stå på køl et par timer og form derpå aflange kødboller (en håndfuld kød) og sæt dem på spyd.
  • Grill, steg dem eller steg dem i ovnen og server dem rygende varme med fladbrød og salat til - OG selvfølgelig masser af nade 😉
Keyword Fastfood

Skriv en kommentar ...