Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Græsk farsbrød

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter
Ret Græsk
Køkken Danmark, Grækenland

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Kalv og Flæsk
  • 3 spsk Kartoffelmel
  • 2 dl Mælk
  • 2 stk Æg
  • 200 g Fetatern
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 stk Løg; Finthakkede
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Peber; Friskkværnet
  • 2 dl Ris; Forkogte og afkølede

Sådan gør du
 

  • Rør farsen grundigt med salt og peber på røremaskine.
  • Tilsæt derefter kartoffelmel, løg og hvidløg og rør grundigt.
  • Tilsæt æg, derpå mælk og til slut smuldrede Fetatern og ris.
  • Smør en bradepande med smør og form 2 stk farsbrød på tværs af formen.
  • Bag brødene i 60 minutter ved 190 grader varmluft (derved kan man samtidig bage kartofler).
Keyword Kartofler