Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Soyanudler med fritterede æg

Let opskrift med fritterede æg – god til den hurtige sult om eftermiddagen, som aftensmad eller endda morgenmad 😉
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser
  

  • 2 stk Nudler 2 firkanter – nudler naturel
  • 1 fed Hvidløg Pressede
  • 1/2 stk Knorr Hønsebouillon Bæger med koncentreret fond
  • 1 dl Vand fra nudlerne
  • 0,5 dl Soyasauce
  • 3 spsk Brun Farin
  • 4-6 stk Æg
  • Olie til stegning af æg

Sådan gør du
 

  • Hæld kogende vand over nudlerne og stil dem tilside i 3-4 minutter. Tag derpå nudelvand fra og dræn nudlerne.
  • Hæld nudelvand, soya, brunfarin og hvidløg på en pande og lad det reducere i ca. 10 minutter.
  • Tilsæt nudlerne og varm det igennem.
  • Mens nudlerne varmes, fritteres æggene (spejlæg) i rigeligt olie (hvilket gør, at de bobler op).
  • Server med chiliflager og forårsløg ovenpå (chiliflagerne kan også drysse på spejlæggene, så det fritteres med.