
Soyanudler med fritterede æg
Let opskrift med fritterede æg – god til den hurtige sult om eftermiddagen, som aftensmad eller endda morgenmad 😉
Ingredienser
- 2 stk Nudler 2 firkanter – nudler naturel
- 1 fed Hvidløg Pressede
- 1/2 stk Knorr Hønsebouillon Bæger med koncentreret fond
- 1 dl Vand fra nudlerne
- 0,5 dl Soyasauce
- 3 spsk Brun Farin
- 4-6 stk Æg
- Olie til stegning af æg
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over nudlerne og stil dem tilside i 3-4 minutter. Tag derpå nudelvand fra og dræn nudlerne.
- Hæld nudelvand, soya, brunfarin og hvidløg på en pande og lad det reducere i ca. 10 minutter.
- Tilsæt nudlerne og varm det igennem.
- Mens nudlerne varmes, fritteres æggene (spejlæg) i rigeligt olie (hvilket gør, at de bobler op).
- Server med chiliflager og forårsløg ovenpå (chiliflagerne kan også drysse på spejlæggene, så det fritteres med.