Spring til indhold

Syltede Rødløg

Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Krydderier og tilsætning, Syltning, Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 3 stk Rødløg
  • 4 dl Eddike; Hvid
  • 180 g Sukker
  • 12 stk Peberkorn; Hele
  • 6 stk Laurbærblade

Sådan gør du
 

  • Skræl og skær løgene i tynde skiver - eventuelt på et Mandolinjern.
  • Hæld de resterende ingredienser i en kasserolle og varm op til sukkeret er opløst. Lad blandingen afkøle helt.
  • Skold et patentglas med 2-3 tsk Atamon og kogende vand.
  • Læg løgskiverne i glasset og hæld den afkølede blanding over.
Keyword Syltede løg, Syltning

Skriv en kommentar ...