Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingefærkylling

Ret Asiatisk
Køkken Thailand

Ingredienser
  

  • 450 g Kyllingebryst; Skåret i små mundrette bidder
  • 3 stk Gulerødder; Skåret i små stave
  • 1 stk Peberfrugt; Skåret i strimler
  • 1 bdt Forårsløg; Skåret i skiver
  • 30 -50 g Frisk Ingefær; Revet
  • 1 ds Kokosmælk
  • 250 ml Madlavningsfløde; Fra Lidl selvfølgelig 🙂
  • 1/2 tsk Gurkemeje
  • 2 spsk Sukker; Måske mere efter smag 😉

Sådan gør du
 

  • Steg kyllingekødet af og tilsæt gulerødder. Steg 4-5 minutter.
  • Tilsæt de resterende tørre ingredienser, steg igen 4-5 minutter og derpå kokosælk samt fløde og lad retten simre 10-15 minutter.
  • Server med kogte eller stegte ris til.