Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Kalvefilet – Sous Vide

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 4 timer
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk
Antal 10

Equipment

  • 1 Sous Vide Kar eller stav

Ingredienser
  

  • 2 kg Kalvefilet
  • 1 spsk Salt Groft
  • 1 spsk Peber Groft

Sådan gør du
 

  • Afpuds kalvefileten og husk at skære senen af, der går ned gennem kødet.
  • Vakuumpak kødet og læg den i Sous Viden.
  • Giv kødet 3 timer ved 57℃.
  • Tag kødet op (og lade det eventuelt ligge på køl til dagen efter – smart at lave i forvejen) og læg det på grillen – krydr med halvdelen af salt og peber.
  • Denne skal ikke være for varm (jeg havde den på næsten laveste blus).
  • Steg kødet ca. 20 minutter på hver side (måske mindre, hvis ikke, den skal være helt gennemstegt). Når du vender stegen, krydres med det resterende salt og peber.
Keyword Steg