Spring til indhold

Kalvefilet – Sous Vide

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 4 timer
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk
Antal 10

Equipment

  • 1 Sous Vide Kar eller stav

Ingredienser
  

  • 2 kg Kalvefilet
  • 1 spsk Salt Groft
  • 1 spsk Peber Groft

Sådan gør du
 

  • Afpuds kalvefileten og husk at skære senen af, der går ned gennem kødet.
  • Vakuumpak kødet og læg den i Sous Viden.
  • Giv kødet 3 timer ved 57℃.
  • Tag kødet op (og lade det eventuelt ligge på køl til dagen efter – smart at lave i forvejen) og læg det på grillen – krydr med halvdelen af salt og peber.
  • Denne skal ikke være for varm (jeg havde den på næsten laveste blus).
  • Steg kødet ca. 20 minutter på hver side (måske mindre, hvis ikke, den skal være helt gennemstegt). Når du vender stegen, krydres med det resterende salt og peber.
Keyword Steg

Skriv en kommentar ...