Spring til indhold

Orange Chokoflakes

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Småkager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 120 g Lurpak
  • 120 g Havregryn
  • 150 g Flormelis
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 knsp Salt
  • 1 stk Æg
  • 8 spsk Appelsinsaft; Presset fra appelsin
  • 200 g Mørk chokolade

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser pånær chokolade og Lurpak.
  • Smelt smørret og tilsæt det de andre ingredienser.
  • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og lad dejen trække i køleskabet imens.
  • Læg 9 teskefulde dej på en bradepande med bagepapir og bag småkagerne på 2. nederste ribbe i 6 minutter +/- - hold godt øje! Bag kun en plade af gangen - der bliver 3 plader - men 27 småkager giver et problem - det løser nok sig selv, når du når til vejs ende alligevel 😉
  • Lad småkagerne afkøle på en bagerist, når de er klar til at kunne overføres dertil.
  • Temperer chokoladen og smør ca. 1 tsk på bagsiden af en småkage og læg den sammen med en anden. Rul kanten i chokoladen og læg dem til afkøling.

Skriv en kommentar ...