Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoffel/Porresuppe

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Suppe
Køkken Danmark, Frankrig

Ingredienser
  

  • 1000 g Kartofler; Skåret i små tern
  • 2 stk Løg; Skåret groft
  • 700 g Porre; Skåret i ringe (ca 4 stk porrer)
  • 1 l Kyllingefond; Den fra Knorrs bægre
  • 2 dl Fløde
  • Salt og Hvid peber for smag

Sådan gør du
 

  • Svits kartofler og løg i smør i en gryde.
  • Tilsæt porrer og svits et par minutter.
  • Tilsæt bouillon og lad det koge ca. 20 minutter.
  • Blend suppen med en stavblender.
  • Sæt gryden på varmen og lad det simre. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...