Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Tagine med kylling

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Ret Marokko
Køkken Marokko

Ingredients
  

  • 2 stk Kyllingebryster; Skåret i store stykker
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg; Hakkede
  • 400 g Gulerødder; Skåret i tynde stave - brug med fordel et Mandolinjern
  • 2 dl Vand
  • 1 tsk Gurkemeje
  • Salt og peber ved stegning af kylling

Instructions
 

  • Skær kyllingekødet i chunks.
  • Skær løg og hvidløg fint og steg disse gennemsigtige.
  • Tilsæt kyllingekødet og lad det få stegeskorpe ved høj varme. Her må det endelig ikke få for meget - hellere for lidt, da det skal i Taginen senere.
  • Drys Gurkemeje på og krydr med salt og peber.
  • Læg gulerødderne i Taginen som bund og fordel kyllingekødet ovenpå. Tilsæt derpå vandet.
  • Sæt Taginen i ovnen ved 190 grader i 45 minutter og spis med ris og fintsnittet spids/hvidkål til.