Spring til indhold

Forloren Hare

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter
Ret Hovedretter, Skal afprøves
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Kalv/Flæsk
  • 2 1/2 tsk Salt
  • 2 tsk Peber; Groftkværnet
  • 2 dl Havregryn
  • 1 dl Mælk
  • 2 stk Æg
  • 2 pk Bacon
  • 5 dl Mælk; Til det ovnfaste fad

Sovs

  • 5 dl Madlavningsfløde
  • 2 spsk Ribsgelé
  • 1 1/2 tsk Salt; Groft
  • 1/2 tsk Peber
  • Jævning, rystet af lige dele mælk og mel, så konsistensen passer
  • Kulør, så farven passer

Sådan gør du
 

  • Hakket kalv/flæsk røres grundigt med salt.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og rør grundigt.
  • Form to farsbrød i et stort ovnfast fad og flet de halvverede baconskiver hen over de to brød.
  • Brun farsbrødene i almindelig ovn ved 225 grader i 15 minutter.
  • Skru ned for ovnen til 180 grader, hæld de 5 dl mælk ved og bag brødene i 40-45 minutter.

Sovs

  • Skum mælkeskindet af og hæld mælken over i en gryde. Hold farsbrødene varme.
  • Tilsæt de resterende ingredienser, jævn sovsen og tilsæt kulør.
  • Server harene med sovs og kartofler.
Keyword Karolines Køkken

Skriv en kommentar ...