Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Se resultatet længere fremme i artiklen …

Jan’s medister har nu stegt i 1 time og mangler 2½ – jeg ser frem til at sætte tænderne i en medister på dette niveau – efter sigende ;O)

“Jan’s Medister” undervejs

Kære Jan!

Dit råd gav pote – jeg vidste ikke, at medisterpølse kunne nå dette niveau, med fast kød, karamelliseret skorpe og en smag, hvor fuglene sang.

“Jan’s Medister” tilendebragt

Alt dette garneret med brun sovs og kartofler – det bliver ikke bedre

Tak Jan
/Lars

Jan's Medister

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 timer
Samlet tid 3 timer 10 minutter
Ret Hovedretter

Ingredienser
  

  • 2 stk Medisterpølse
  • Olie og smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Varm en pande godt op med en blanding af smør og olie.
  • Steg medisterpølsen på begge sider, og skru ned for varmen. På vores komfur 3/14 uden låg. Husk at prikke medisteren på begge sider, så den ikke sprækker undervejs.
  • Steg medisteren i ca. 3 timer og vend den gerne hvert kvarter :O) Bon appetit!