Se resultatet længere fremme i artiklen …
Jan’s medister har nu stegt i 1 time og mangler 2½ – jeg ser frem til at sætte tænderne i en medister på dette niveau – efter sigende ;O)
Kære Jan!
Dit råd gav pote – jeg vidste ikke, at medisterpølse kunne nå dette niveau, med fast kød, karamelliseret skorpe og en smag, hvor fuglene sang.
Alt dette garneret med brun sovs og kartofler – det bliver ikke bedre
Tak Jan
/Lars

Jan's Medister
Ingredienser
- 2 stk Medisterpølse
- Olie og smør til stegning
Sådan gør du
- Varm en pande godt op med en blanding af smør og olie.
- Steg medisterpølsen på begge sider, og skru ned for varmen. På vores komfur 3/14 uden låg. Husk at prikke medisteren på begge sider, så den ikke sprækker undervejs.
- Steg medisteren i ca. 3 timer og vend den gerne hvert kvarter :O) Bon appetit!