Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Tyrkisk Pide

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 2 timer
Ret Pizza, Snack, Tyrkisk
Køkken Tyrkiet
Antal 6

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket Oksekød
  • 1 stk Løg Finthakket
  • 1 stk Rød Peber Finthakket
  • 2 stk Tomater Finthakkede og indmad fjernet
  • 2 fed Hvidløg Pressede
  • 2 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Koriander Stødt
  • 2 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Paprika
  • 1/2 tsk Karry
  • 3 tsk Tomatpure
  • 1 tsk Peber
  • 2 tsk Salt Groft
  • 1 ps Revet Gouda Fra Lidl naturligvis
  • 1 ps Revet Mozarella Fra Lidl naturligvis

Sådan gør du
 

  • Hak løg og peberfrugt fint, pres hvidløg med og steg det indtil det falder let sammen
  • Tilsæt finthakkede tomater, hvor indmaden er fjernet (løsligt)
  • Tilsæt resten af ingredienserne og steg nogle minutter
  • Steg kødet med så det får farve og sæt til side.
  • Lav pizzadej af opskriften "2 timers Pizzadej" og lad det hæve efter vejledningen.
    Tænd ovnen med Bagestålet i minimum en time før afbagning
  • Mozarella og Gouda blandes
  • Form ovaler af dejstykkerne, læg kød på, vip kanterne ind og klem enderne sammen, så de får den karakteristiske "bådform", læg revet ost på og skovl dem ind på Bagestålet
  • Afbag dine Pide indtil de er lysebrune og sprøde.
  • Server med Rucola, hvidløgsolie og chiliolie og spis til du revner 😉
Keyword Fastfood, Pizza, Snack, Spicy