Spring til indhold

Kyllingenuggets med Pankorasp

Ret Asiatisk, Tilbehør, Tøsen

Ingredienser
  

  • 3 stk Kyllingebrystfileter
  • 1 pt Pankorasp
  • 2 stk Æg
  • 4 spsk Hvedemel
  • Salt og peber til raspen

Sådan gør du
 

  • Bland Pankoraspen med salt og peber og hæld det i en dyb tallerken.
  • Hæld æg med en smule vand i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  • Hæld hvedemelet i en tredie dyb tallerken.
  • Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og paner dem ved først at vende dem i hvedemel, derefter i æggeblanding og til slut i pankorasp. Dette er en såkaldt dobbeltpanering, der giver en meget sprød overflade.

Frituresteges i "Tøsen" og nydes med mangt og meget andet syndigt ;O)

    Skriv en kommentar ...