Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Svensk Pølseret

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Hovedretter, Simremad
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 14 stk Wienerpølser; Skåret i mundrette bidder
  • 2 kg Kartofler; Forkogte, men ikke gennemkogte!
  • 40 g Lurpak
  • 2 stk Løg; Finthakket
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 ds Tomatpure; stor - hold lidt tilbage afhængigt af smagen
  • 3 tsk Paprika
  • 2 1/2 dl Fløde
  • 1 pk Knorrs Hønsebouillon
  • 3 dl Vand; Kogt til bouillon
  • 2 dl Mælk
  • 2 1/2 tsk Salt
  • 3 tsk Sukker
  • Peber for smag

Sådan gør du
 

  • Skær de næsten færdigkogte kartofler og pølserne i mundrette bidder. Snit løg, pres hvidløget og steg det gennemsigtigt.
  • Tilsæt tomatpure og paprika og lad det simre lidt.
  • Tilsæt pølsestykker og steg et par minutter.
  • Tilsæt de resterende indgredienser og lad retten simre i 10 til 15 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.