Spring til indhold

Lagkagebunde

Ret Desserter, Fødselsdag, Kager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 6 stk Æg; Lunkne
  • 1 1/2 spsk Vand
  • 250 g Sukker
  • 180 g Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 2 spsk Vanillesukker
  • 1 knsp Salt

Sådan gør du
 

  • Tag æggene ud af køleskabet i god tid. 10 minutter inden brug lægges de i vandhanevarmt vand. Smør en springform med fedtstof (jeg bruger bagespray) og hæld sukker i formen, så du får foret den med sukker på bunden og op af kanterne.
  • Pisk æg, sukker og vand i ca. 15 minutter for fuld drøn!
  • Sigt de resterende ingredienser i og vend forsigtigt blandingen igennem med en dejskraber. Så lidt som muligt, men uden melklumper.
  • Hæld dejen over i formen og bag den i en forvarmet ovn med varmluft ved 190 grader i ca. 20 minutter på nederste ribbe i ovnen.
Keyword Fødselsdag, Lagkage, Luftig

Skriv en kommentar ...