Spring til indhold

Syltede Gulerødder

Lyder lidt sundt, men det kan altså noget – specielt sammen med fed mad, hvor syren lægger en dæmper på herlighederne 😉
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 4 days
Ret Hovedret, Hovedretter, Krydderier og tilsætning, Mexicansk, Syltning, Tilbehør
Køkken Danmark, Dansk, Mexico, Mexikansk

Ingredienser
  

  • 500 g Gulerødder Skåret i skiver på 0,8-1 cm
  • 2 stk Jalapeños Skåret i skiver MED kerner på 0,8-1 cm
  • 2 1/2 dl Æblecidereddike
  • 2 1/2 dl Vand
  • 1 tsk Salt
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk Sennepsfrø
  • 1 tsk Peberkorn Hele
  • 1 tsk Fennikelfrø
  • 1 tsk Celerifrø
  • 1 tsk Korianderfrø
  • 1 tsk Nelliker
  • 2 stk Laurbærblade

Sådan gør du
 

  • Skær gulerødder og Jalapeño i skiver og hæld dem på et skoldet patentglas.
  • Tilsæt alle krydderier og derpå væden.
  • Lad blandingen sylte i minimum 4 dage, gerne 1 uge.
  • SPIS! 😉
Keyword Snack, Syltede gulerødder

Skriv en kommentar ...