Spring til indhold

Makronmuffins

Tilb. tid 1 time
Ret Kager
Køkken Danmark, Dansk
Antal 24

Ingredienser
  

  • 1 ps Makroner 250g
  • 6 stk Æg
  • 650 g Sukker
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 250 g Hvedemel
  • 250 g Lurpak

Sådan gør du
 

  • Tænd oven på 175℃ varmluft.
  • Pisk æg, sukker, vanillesukker og mandelessens grundigt.
  • Smelt smørret i en kasserolle og hæld makronerne i en frysepose. Knus makronerne mellemfint.
  • Tilsæt alle resterende ingredienser (smørret lidt efter lidt) og vend dejen forsigtigt rundt – indtil du får en homogen masse uden klumper.
  • Hæld dejen i 24 muffinforme (jeg benytter to forme á 12, foret med papirs muffinforme) med to spiseskeer.
  • Bag de to plader i 25-30 minutter – indtil der ved prik med en kødnål, ikke hænger dej fast.
Keyword Let, Muffin

Skriv en kommentar ...