Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Leverpostej

Ret Tilbehør

Ingredienser
  

  • 1000 g Svinelever
  • 750 g Svinefedt; tilsæt eventuelt 250g kogte kartofler for en lettere postej
  • 800 g Fond fra kogning af fedt
  • 70 g Løg
  • 50 g Salt
  • 15 g Peber; Hvid
  • 180 g Hvedemel
  • 150 g Bacontern; Sprødstegte

Sådan gør du
 

  • Svinefedt og kartofler koges møre i ca. 25 min.
  • Lever finthakkes på kødhakker sammen med løg, som blandes med salt, peber og mel.
  • Svinefedt (og kartofler for den slankere model) finthakkes og blandes i levermassen.
  • Kogevand/suppen fra kartoflerne og svinefedtet måles af og hældes i levermassen.
  • Tilsæt de sprødstegte bacontern og rør godt. Det hele kommes i klassiske forme og bages i vandbad ved 170 grader i 1 time.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...