Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Drømmekage fra Brovst

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret Kager

Ingredienser
  

  • 250 g Hvedemel
  • 300 g Sukker
  • 4 stk Æg
  • 4 tsk Bagepulver
  • 4 tsk Vanillesukker
  • 2 dl Mælk
  • 50 g Smør

Fyld

  • 250 g Lurpak
  • 300 g Kokosmel
  • 300 g Brun Farin
  • 1 dl Sirup; Lys
  • 1 dl Mælk
  • 2 knsp Salt

Sådan gør du
 

  • Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver, vanillesukker sammen og vend det forsigtigt i dejen med en dejskraber.
  • Varm mælk og smør (fingerlunt) og vend det forsigtigt med i dejen.
  • Hæld blandingen i en bradepande, beklædt med bagepapir (22x30) og bag kagen på næstnederste ribbe i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
  • Bland i mellemtiden fyldets ingredienser i en kasserolle og varm godt op.
  • Drys kagen med brun farin og fordel derefter fyldet på kagen. Bag kagen ved 225 grader i 5 minutter.