Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Risengrød

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Hovedretter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 200 g Grødris; Pama selvfølgelig ;O)
  • 3 dl Vand
  • 1 l Letmælk
  • Salt og lidt sukker for smag

Sådan gør du
 

  • Lad vandet koge op og tilsæt risene under omrøring.

Ved Risengrød er det altafgørende, at man kan styre varmen og røre ofte - gerne med piskeris

  • Lad risene koge et par minutter og tilsæt da mælken.
  • Lad blandingen koge op under konstant omrøring og sænk varmen, når den simrer. Pas på, at grøden ikke koger over.
  • Når varmen er stabil og grøden simrer, røres jævnligt indtil grøden har den rette konsistens. Spises med kanelsukker, smørklat og rød saftevand :O)

Koger grøden på, er det vigtigt at man ikke rører i bund. Rør istedet let eller hæld grøden over i en anden gryde!