Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Røde/Døde øjne

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Halloween

Ingredienser
  

  • 400 g Hvedemel
  • 200 g Lurpak; Rigtig smør
  • 200 g Sukker
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Vanillesukker
  • 1 knsp Salt
  • Hindbærsyltetøj

Pynt

  • Blå pastafarve
  • Rød pastafarve
  • 200 g Flormelis; Ca
  • 2 -3 spsk Vand; Kogende

Sådan gør du
 

  • Bland alle tørre ingredienser med røremaskinen.
  • Tilsæt smørret, småret i tern og rør indtil blandingen ligner savsmuld.
  • Tilsæt ægget og saml dejen (kun lige akkurat til det holder sammen).
  • Læg dejen i køleskabet - ca. 2 timer.
  • Tag halvdelen af dejen ud og rul den i 2mm tykkelse. Udstik dejen med et champagneglas (eller lignende), så der opnås ringe Ø40mm.
  • Bag dejskiverne ved 180 grader i ca. 10 minutter på næstnederste ribbe.
  • Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle.
  • Smør glasur på, dut med blå farve på midten og streg røde blodårer op i det hvide af "øjet".
  • Smør hindbærsyltetøj på halvdelen af skiverne og saml øjnene.

Skriv en kommentar ...