Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Hjemmeristet Granola

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Desserter, Forretter, Krydderier og tilsætning, Morgenmad, Snack
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 200 g Havregryn
  • 150 g Mandler; Grofthakkede
  • 45 g Sesam
  • 20 g Chiafrø
  • 100 g Solsikkefrø
  • 50 g Lurpak
  • 80 g Sirup
  • 1/2 tsk Salt; Groft
  • 1 knsp Kanel
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 100 g Tranebær; Tørrede

Sådan gør du
 

  • Rist havregryn, mandler, chiafrø, solsikkefrø og sesam på en tør pande 3-5 minutter ved 12/14 varme. Pas på, blandingen ikke brænder på!
  • Tilsæt smør og sirup og bland det godt rundt.
  • Steg blandingen gylden og tag derpå panden af varmen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser - salt, kanel, vanillesukker - og bland grundigt. Lad din Müsli køle af på et stykke bagepapir og hæld den på en tætlukkende beholder.
  • Spis til alt fra morgenmadsprodukter til dessert og kage 🙂