Spring til indhold

Hjemmeristet Granola

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Desserter, Forretter, Krydderier og tilsætning, Morgenmad, Snack
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 200 g Havregryn
  • 150 g Mandler; Grofthakkede
  • 45 g Sesam
  • 20 g Chiafrø
  • 100 g Solsikkefrø
  • 50 g Lurpak
  • 80 g Sirup
  • 1/2 tsk Salt; Groft
  • 1 knsp Kanel
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 100 g Tranebær; Tørrede

Sådan gør du
 

  • Rist havregryn, mandler, chiafrø, solsikkefrø og sesam på en tør pande 3-5 minutter ved 12/14 varme. Pas på, blandingen ikke brænder på!
  • Tilsæt smør og sirup og bland det godt rundt.
  • Steg blandingen gylden og tag derpå panden af varmen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser - salt, kanel, vanillesukker - og bland grundigt. Lad din Müsli køle af på et stykke bagepapir og hæld den på en tætlukkende beholder.
  • Spis til alt fra morgenmadsprodukter til dessert og kage 🙂

Skriv en kommentar ...