Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Wienerschnitzler

Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Østrig

Ingredienser
  

  • 4 -8 stk Kalvekoteletter (eller bare Svinekoteletter)
  • 1 dl Hvedemel
  • 1 dl Rasp
  • Salt og Peber
  • 3 stk Æg

Sådan gør du
 

  • Læg koteletterne i en 4L frysepose og bank dem flade med en kagerulle eller kødhammer (ca. 5-6 mm).
  • Dobbeltpaner schnitzlerne ved; 1. Vend dem i hvedemel 2. Dyp dem grun digt i sammenpisket æg 3. Vend dem i rasp (iblandet salt og peber)
  • Steg schnitzlerne ved at starte på en varm pande, hvorefter du skruer ned til 10/14 styrke. De skal blot have farve på begge sider, hvorefter de kan holdes varme i ovnen. Serveres med grønne ærter, kartofler og sovs (eventuelt smørsovs).
Keyword Kartofler