Spring til indhold

Chocolate Chip Cookies

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 20 minutter
Samlet tid 1 time 35 minutter
Ret Småkager
Køkken Amerika

Ingredienser
  

  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Salt
  • 150 g Sukker
  • 120 g Brun Farin
  • 2 tsk Vanillesukker
  • 150 g Lurpak
  • 1 stk Æg
  • 200 g Chokoladeknapper; Eller blot chokolade hakket groft

Sådan gør du
 

  • Pisk sukker, Lurpak og Brun farin godt sammen.
  • Tilsæt ægget og pisk grundigt. Skrab siderne på røreskålen ned med en dejskraber for at få det hele med - dette gøres et par gange under piskeriet.
  • Sæt K-spaden på maskinen og rør langsomt mel, salt, vanillesukker, natron og bagepulver ind i blandingen. Dejen skal kun lige samle sig.
  • Tilsæt chokoladeknapperne, der blot vendes ind i dejen.
  • Stil dejen på køl i mindst en time.
  • Afvej dejkugler på ca. 75 g og placer dem på bageplader med bagepapir - i god afstand. Jeg har plads til 2x3 cookies pr. plade 12 stk i alt. Bag een plade af gangen, så vent med at lægge kugler på den sidste plade til lige før isætning.
  • Bages ved 175 grader almindelig ovn i 16 minutter på næstnederste ribbe. Pakkes i en lufttæt, tør og eventuelt bagepapirsbelagt beholder - hvis ikke, de spises med det samme! :O)

Skriv en kommentar ...