Spring til indhold

Kyllingeshawarma

Ret Arabisk, Tyrkisk
Køkken Arabisk, Egypten, Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 600 g Kyllinge- eller Kalkunbryst; Skåret i tynde strimler
  • 1/2 spsk Spidskommen
  • 1/2 spsk Gurkemeje
  • 1/2 spsk Hvidløgspulver
  • 1/2 spsk Koriander; Stødt
  • 1/2 tsk Cayennepeber
  • 1 tsk Paprika
  • 1 knsp Nelliker; Stødt
  • 1 stk Løg; Fintskåret
  • 1/2 stk Citron; Saften heraf
  • 3/4 dl Olie

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i mundrette strimler.
  • Bland alle ingredienser i en lufttæt beholder og ryst indholdet godt.
  • Lad kødet marinere i minimum 3 timer og gerne natten over.
  • Varm ovnen op til 220 grader og bag kødet i en bradepande i ca. 30 minutter. Vend kødet et par gange undervejs.
  • Spises i eksempelvis Arabiske fladbrød med fintsnittede grøntsager.

Skriv en kommentar ...