Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Pandekager - helt simple, men fantastiske

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Desserter, Fødselsdag, Halloween, Morgenmad, Snack
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 3 stk Æg
  • 3 dl Mælk
  • 130 g Hvedemel
  • 1 spsk Vanillesukker
  • 2 spsk Sukker
  • 1/2 tsk Salt
  • 20 g Lurpak

Sådan gør du
 

  • Hæld mælk og æg i en skål og derpå de resterende ingredienser (for som min gode murerven sagde til mig - ALTID væske i bunden, når du blander mørtel!!! 😉 ).
  • Smelt smørret på panden, der skal bruges og tilsæt det dejen, når det er smeltet. Tør panden efter med et stykke køkkenrulle.
  • Pisk det en tur, så der ikke er klumper i og lad det stå på køl en 10-minutters tid.
  • Steg pandekagerne på begge sider, til de har lysebrune pletter (jeg bruger ca. 1 1/2 dl dej, som svinges rundt på panden). Jeg bruger rent faktisk ikke smør - udover det, der allerede har været på panden under smeltningen.
  • Hold dem varme under sølvpapir og spis med masser af "alt det gode og sunde".