Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Forloren Kylling med Bacon og Mozarella
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Ret
Brød, Hovedret, Hovedretter
Køkken
Danmark, Dansk
Ingredienser
900
g
Hakket Kylling
1
pk
Bacon
Skåret i grove stykker
2
pk
Bacon
Skåret halvt over, så stykkerne er gode af flette med
4
tsk
Salt
2
tsk
Peber
1
spsk
Fiskesauce
1
spsk
Soyasauce
4
spsk
Paprika
2
kugler
Mozarella
Skåret i skiver
Sådan gør du
Rør kødet med salt.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne pånær Mozarella.
Spred farsen ud på et stykke bagepapir og del den i to.
Læg Mozarellaskiverne ud på kødet og rul det omkring. Brug eventuelt bagepapiret som rullehjælp.
Læg farsbrødene i en bradepande og beklæd dem med den resterende bacon ved at flette skiftevis.
Bag farsbrødene i en oven ved 180 grader varmluft i ca. 35 minutter. Hæld eventuelt lidt vand i bunden af bradepanden, så de ikke brænder fast.
Spis eventuelt med ris og karrysauce til :)