Go Back

Forloren Kylling med Bacon og Mozarella

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Brød, Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk

Ingredienser
  

  • 900 g Hakket Kylling
  • 1 pk Bacon Skåret i grove stykker
  • 2 pk Bacon Skåret halvt over, så stykkerne er gode af flette med
  • 4 tsk Salt
  • 2 tsk Peber
  • 1 spsk Fiskesauce
  • 1 spsk Soyasauce
  • 4 spsk Paprika
  • 2 kugler Mozarella Skåret i skiver

Sådan gør du
 

  • Rør kødet med salt.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne pånær Mozarella.
  • Spred farsen ud på et stykke bagepapir og del den i to.
  • Læg Mozarellaskiverne ud på kødet og rul det omkring. Brug eventuelt bagepapiret som rullehjælp.
  • Læg farsbrødene i en bradepande og beklæd dem med den resterende bacon ved at flette skiftevis.
  • Bag farsbrødene i en oven ved 180 grader varmluft i ca. 35 minutter. Hæld eventuelt lidt vand i bunden af bradepanden, så de ikke brænder fast.
  • Spis eventuelt med ris og karrysauce til :)